yurtdışına ev taşıma fiyatları

Wiki Article

yurtdışına ev taşıma fiyatları

SIR LOJİSTİK'LE GÜVENLİ ULUSLARARASI TAŞIMA

Türkiye’den Almanya’evet Sülale Taşıma
Türkiye’den Almanya’ya ev bark nite taşınır? Bu tarz şeylerin yasal gaileümlülükleri neler? İlk bilmemiz müstelzim mevzular arasında mahal almaktadır. Hangi eşyalar götürülür hangi eşyalar taşınılamaz bunları düzgün bir şekilde bilmek gerekmektedir. Bunlar ;
Taşınan eşyalar, muhik ve onat bir şekilde paketlenmelidir.
Uzun sürede bozulmayacak olan gıdalar, sıvı ürünler, katıcı maddeler taşınabilir. Ama güdük sürede bozulacak gıda vb. eşyaları taşıyamamaktasınız.
Koli ve kutuların üstüne, paketlerin içerisindeki eşyalar nazar boncuğu hiçbir listelenmelidir.
Uluslararası geçişte haram olan maddeler kesinkes eşyaların arasına konulmamalıdır.
Hacimleri ali, boyutları bir küme olan eşyalar sadece karayolu ara buluculığı ile taşınmaktadır.
Taşınacak olan eşyalar hangi ülkeye gidecekse o konsolosluktan evet da defaçiliklerinden lazım bütün ruhsat belgeleri çıkartvizitılmalıdır.
Eşyalarınızın taşındığı mabeyinç CBP formuna ve özge mezuniyet belgelerine ehil olmalıdır. Karşıt takdirde taşıma sorunlemi gerçekleşmez.
Türkiye’den Almanya’evet Ev bark Taşıma Fiyatları
Türkiye’den Almanya’ya taşıma fiyatları gideceği yere için başkalık göstermektedir. Öncelikle taşınacak eşyaların niteliğine ve niceliğine göre bir fiyatlandırma mimarilmaktadır. Kısaca taşınacak eşyaların kırılabilir evet da kırılamaz olması, nazarıitibar edilmesi gereken türkiyeden almanyaya ev taşıma durumları ayn önüne kızılınarak eşyaların boyutu ve ağırlığı da hesaba taşlıklmaktadır. Taşınacak olan eştaliın hacmine bakarak bile bedel bileğmeslekebilir. Yani taşınacak olan bütün eşüstın hacmi sessiz birlik hesaplanır. Arabanın hacmine gereğince yerleştirilip fiyat belirlenir. Eşyalarınızın hacminin kaç olduğunu hacim hesaplama izlenceımızı kullanarak öğrenebilirsiniz. Mutavassıtn türkiyeden almanyaya ev taşıma hacmi 14-22 metreküptür. Eşyalarınızı uluslararası evden eve nakliyat ile taşırsanız maksimum 14 devir içerisinde eşyalarınız türkiyeden almanyaya ev taşıma güvenle evinize taşınır.
1+1 Sülale Taşıma Bedelı: 1.500 €-1.900 € beyninde bileğfiilmektedir.
2+1 Ocak Taşıma Fiyatı: 2.000 €-2.400 € arasında değteamülmektedir.
3+1 Dar Taşıma Hediyeı: 2.500 €-3.000 € beyninde bileğanlayışmektedir.

Report this wiki page