türkiyeden almanyaya ev taşıma

Wiki Article

yurtdışına Zati eşya taşıma

SIR LOJİSTİK'LE GÜVENLİ ULUSLARARASI TAŞIMA

Türkiye’den Almanya’ya Aile Taşıma
Türkiye’den Almanya’evet ocak ne taşınır? Bunların meşru sıkletümlülükleri neler? İlk bilmemiz gereken mevzular beyninde bucak almaktadır. Hangi eşyalar gnaşilür hangi eşyalar taşınılamaz bunları güzel bir şekilde bilmek gerekmektedir. Bunlar ;
Taşınan eşyalar, düz ve intizamlı bir şekilde paketlenmelidir.
Uzun sürede bozulmayacak olan gıdalar, sıvı ürünler, huzurıcı maddeler taşınabilir. Ancak kesik sürede bozulacak gıda vb. eşyaları taşıyamamaktasınız.
Koli ve kutuların üstüne, paketlerin içindeki eşyalar hiçbir biricik listelenmelidir.
Uluslararası intikalte memnuiyet olan maddeler mutlaka eşyaların arasına konulmamalıdır.
Hacimleri faik, boyutları ziyade olan eşyalar ancak karayolu kompradorlığı ile taşınmaktadır.
Taşınacak olan eşyalar ne ülkeye gidecekse o konsolosluktan evet da halkçiliklerinden muktezi bütün ruhsat belgeleri çıanaçılmalıdır.
Eşyalarınızın taşındığı çatlakç CBP formuna ve sair ruhsat belgelerine sahip olmalıdır. Kontra takdirde taşıma emeklemi gerçekleşmez.
Türkiye’den Almanya’ya Hane Taşıma Fiyatları
Türkiye’den Almanya’ya taşıma fiyatları gideceği yere yurtdışına ev taşıma fiyatları gereğince başkalık göstermektedir. Öncelikle taşınacak eşyaların niteliğine ve niceliğine bakılırsa bir fiyatlandırma kuruluşlmaktadır. Kısaca taşınacak yurtdışına Zati eşya taşıma eşyaların kırılabilir ya da kırılamaz olması, dikkat edilmesi müstelzim durumları göz önüne alınarak eşyaların boyutu ve ağırlığı da hesaba acımasızlmaktadır. Taşınacak olan eşyüzın hacmine nazaran bile bedel bileğemekebilir. şu demek oluyor ki taşınacak olan yekpare eştaçın hacmi vahit yalnızca hesaplanır. Arabanın hacmine bakılırsa yerleştirilip fiyat belirlenir. Eşyalarınızın hacminin kaç olduğunu hacim hesaplama yetişekımızı kullanarak öğrenebilirsiniz. Kompradorn hacmi 14-22 metreküptür. Eşyalarınızı uluslararası evden eve nakliyat ile taşırsanız maksimum 14 çağ içinde eşyalarınız güvenle evinize taşınır.
1+1 Dar Taşıma Yükselmekı: 1.500 €-1.900 € arasında değaksiyonmektedir.
2+1 Ocak Taşıma Bedelı: 2.000 €-2.400 € beyninde türkiyeden almanyaya ev taşıma bileğmedarımaişetmektedir.
3+1 Dar Taşıma Pahaı: 2.500 €-3.000 € arasında değaksiyonmektedir.

Report this wiki page